En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni ismini örgülış şeklinden kırmızıır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin teknik ve öbür özellikleriyle birlikte konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın Yangın Kapısı kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ekseri pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden yer seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden az olmamalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden söz etmek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden güvenli olmanızı öneririz;

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya sevap açılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 huzurı geçmeyen konutlar, sessiz evler, koşa evler ve keşik evler gibi konutlarda, bir kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın uygun merdivenlerle sağlanabilmekte ve gayrı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page